English
JULES - relax, good food, wine and eclectic atmosphere
 

Restaurant jules

Situat in centrul istoric al Sibiului dar in acelasi timp departe de zgomotul orasului, 'Jules' este o destinatie in sine care reuneste sub acelasi acoperis restaurantul cu specfic propriu cu preparate cu touch frantuzesc, terasa si wine bar-ul cu vinuri atent selectionate, salonul intim un mediu primitor in care poti savura fiecare clipa.

Oricine trece pragul locatiei Jules , are o senzatie de calatorie in timp… si asta nu pentru ca locatia are o istorie care se intinde mai departe de secol XVI, ci pentru linistea si aerul atemporal al lucrurilor simple si frumoase cu care te intampina.

Locul in sine are o viata a lui, stari diferite pentru ocazii diferite, elegant pentru un pranz de business, cald si primitor pentru o intalnire intre fete, rafinat si relaxat in timpul unei degustari de vinuri, cosmopolit si dinamic pentru evenimente si petreceri speciale.

Aici va asteptam sa va savurati pranzul, sa va rasfatati cu un ceai de exceptie acompaniat de prajiturelele casei, refugiu intim, sic si ideal pentru o intalnire intre prieteni sau pentru relaxarea after work.

Aici va propunem un meniu si o nutritie de calitate, meniuri echilibrate,ingrediente atent selectionate, autentice si valoroase, toate puse in opera de echipa dedicata Jules.

Jules este manifestul simplu pentru o viata buna traita frumos.

Va asteptam alaturi de noi,
Echipa Jules